Close

Oude startpagina

Artiesten
Welkom op de website van Top Hat Bookings, een agency  gespecialiseerd  in “horny” music.

Bottle Of Moonshineska / soul / rocksteady

Bottle Of Moonshine
ska / soul / rocksteady
Na een E.P. en 2 albums, is Bottle Of Moonshine terug de studio ingekropen om enkele tracks op te nemen. Hier mee gaan ze terug naar hun roots: ska en rocksteady.Bottle Of Moonshine is nog steeds een 11-koppig legioen dat tegen de stroom in niet bespaard op muzikanten. Een full sound met maar liefst 5 blazers, percussie, strakke rhythmn sectie, aangevoerd door de oerdegelijke front lady Hanne Peetermans.De laatste jaren speelden ze meer dan 150 shows, in elke uithoek van België en teren ze op een uitstekende live reputatie. Professioneel, zowel op, als naast het podium. Ze speelden in zalen als AB, petrol, de kuub, … en quasi alle festivals waar „toeters” welkom zijn (4x polé polé, reggae Geel, afsluiter Sint-Jacobs, Afro-Caribbean, Kokopelli, …) Ook werden ze al uitgenodigd in Londen (London International Ska Festival), verschillende keren in Frankrijk, Nederland en Duitsland.

Horst live @ AB

Artibella live @ reggae Geel

Clip van het vorig Album „Believe the numbers”

Facebook
Website

Cafe Con Lechecumbia / reggae / swing / …

Cafe Con Leche
cumbia / reggae / swing / …
Cafe con Leche staat voor vette grooves en pretentieloos feest!Hun energieke show vol sterke songs,  opzwepende ritmes en zuiderse melodieën leverde deze elfkoppige band een ijzersterke livereputatie op. Cafe con Leche maakt van elk optreden een muzikale trip. Van funky reggae tot pompende balkan, van snedige ska tot intiem chanson: Cafe con Leche verrast telkens opnieuw. De voorbije jaren holde de enthousiaste bende in België en Nederland van zaal naar festival en leverde ze met ‘Bienvenue en Belgique’ en ‘Le Roi des fous’ ook 2 stevige platen af. Check ook hun clips en gratis online releases (via Bandcamp).Deze feestband is klaar om deze zomer enkele nieuwe songs op het publiek te vuren. 

Richard le Clochard

En Masse live @ Polé Polé

Facebook
Website

ColliemanBelJam Reggae

Collieman
BelJam Reggae
Misschien wel het grootste reggae talent van Belgie is terug. Hoewel hij nooit echt gestopt was, heeft hij 3 jaar niet meer solo op een podium gestaan. Wel vond je hem terug bij hiphop formatie Uberdope, bij Pura Vida of in een studio. Nu staat hij er terug, samen met zijn eigen band.

Let us get funky live @ Couleur Café

Smile live @ Couleur Café

LIve @ Polé Polé

Facebook
Website

Los CallejerosCumbia / Salsa / World

Los Callejeros
Cumbia / Salsa / World
Stilstaan is geen optie! Hun recept bestaat dan ook uit Latin grooves als Cumbia en Salsa. Niet moeilijk met de Peruaanse roots van frontman Frank Mercado Avalos en zijn Mexicaanse sidekick Luis Valle Moya. Muzikanten als Sam Versweyfeld op trompet (Buscemi), Christophe Millet op percussie (Shakara United, Chris Joris) en Daan Morris op trombone (Asham), zijn dan ook de juiste ingrediënten voor een explosieve feestcocktail. Ja, ze kleuren af en toe buiten de lijntjes en zoeken andere genres op als afro, balkan, ska en reggae, met maar één doel: Fiesta.De Leuvense band heeft ondertussen al heel wat kilometers op zijn teller. In 2005 zag deze band voor het eerst het daglicht met passages op honderden podia als Couleur Café, Marktrock, … El ritme macadam: zij hebben ook een mobiel podium gebouwd uit een gele caravan met eigen geluidsinstallatie. Met één stopcontact maak je van een stil hoekje op een festival of op een markt, zo een Zuiders volksfeest.

Fortuna

Live

Facebook
Website

Mr. WeazleyAfrobeat / Reggae / Hiphop

Mr. Weazley
Afrobeat / Reggae / Hiphop
Mr. Weazley moet je zien en voelen. Hij brengt live een energieke gevarieerde set met Afrobeat, Hiphop & Reggae en wordt daarbij ondersteund door een sterke 8-koppige live band, inclusief 3 blazers.Benjamin Thode aka Mr. Weazley zijn roots liggen op het Caraïbische eiland Curaçao. Op 11-jarige leeftijd verhuisde hij naar Nederland en kwam hij al snel in contact met de wereld van hip-hop. Hij starte als MC in clubs en werd later een van de leadzangers van de succesvolle reggae-crossover band Leeways, die de Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepten. In 2017 starte hij zijn solo-project, in dat jaar vonden Mr Weazley en z’n muzikanten maten hun liefde voor Afrobeat en sloegen hiermee een nieuwe weg in.In 2018 knalden ze direct op zo’n 30 festivals door heel Nederland en niet de minste: Zwarte Cross, Oerol, Mañana Mañàna, MadNes, Luie Hond, KetiKoti en vele andere. Daarnaast speelden ze de popronde plat en lanceerden ze twee singles: ‘Landing‘ en ‘5 Minutes‘. De laatste single release vond plaats in een vol Luxor Live. In 2019 komt er vanzelfsprekend nog veel moois op hun pad, dat kan niet anders met de energie die deze band heeft, niet in de laatste plaats op het podium, waar ze het dak van elke tent afblazen.

Believe

Landing

5 minutes

Facebook
Website

The Blue Heathensjazz / hot sound

The Blue Heathens
jazz / hot sound
The Blue Heathens zijn een jazzgroep uit Antwerpen. Zij brengen de authentieke hot sound, typerend aan de jazzbands van New Orleans en Chicago uit de jaren twintig en dertig. Heel snel wisten ze een klinkende reputatie op te bouwen. Zo waren ze lange tijd de houseband van het ondertussen legendarische Kiebooms café in Antwerpen. In 2015 brachten ze hun eerste album uit met zowel klassiekers als eigen werk. Meestal spelen ze op een podium, maar ze kunnen ook spelen als een traditionele New-Orleanse fanfare.

Egyptian Ella

Facebook
Website

The Uppertones (It/USA)jamaican 50’s

The Uppertones (It/USA)
jamaican 50’s
The Uppertones zijn een ijzersterk trio met trombone, zang, piano en drums. Ze blazen de Jamaicaanse ’50s sound nieuw leven in. Deze sound vond zijn oorsprong bij de Amerikaanse Rhythm & Blues, welke je zeker bij hen kan terug vinden. Verwacht dit, met een stevige scheut Jamaican boogie, calypso en mento, gemixt met een flinke dosis swing. Vergeet dus je dansschoenen niet want de sound van deze mannen zorgt direct voor een bruisend feest! De band bestaat uit Mr. T-Bone (It), Peter Truffa (USA) en Paolo Inserra (It). Los van elkaar hebben ze al over de hele wereld gespeeld en enorm bijgedragen aan de internationale ska en reggae scene. In 2016 alleen al, speelden ze meer dan 100 shows. Enkele hoogtepunten waren Festival Mundial, Oerol, MadNes, Mighty Sounds (CHZ) en London International Ska Festval (UK). Ook komend jaar zitten ze zeker niet stil. Op hun planning staat oa een nieuw album en een tour door de VS. Ook op het Carnaska Festival in Brazilië staan ze in de line-up. The Uppertones zijn niet te stoppen!

Got my mojo working

Closer to the bone

Facebook
Website

Contact
Interesse in één van onze artiesten? Contacteer ons vrijblijvend voor meer info!

Naam*

Email*

Titel

Bericht

Top Hat MusicKris Van Hees Tel: (+32) [email protected] BTW BE0600.800.875